Bij ons kan je terecht voor alle sanitaire werken. Wij ontzorgen je van A tot Z. Zo hoef je niet op zoek te gaan naar meerdere aannemers voor je nieuwe badkamer of badkamerrenovatie.

Voor de sanitaire toestellen werken we samen met Lambrechts en Desco. Op voorhand ontvang je van ons een totaalofferte voor je sanitaire installaties of badkamerrenovatie. Zo weet jij perfect wat het kostenplaatje zal zijn. We plaatsen de nodige sanitaire leidingen en waterafvoer en installeren de door jou gekozen toestellen.

Maatwerk? Geen probleem!

Wens je graag een badkamermeubel op maat, extra tegel- en/of gyprocwerken? Dat kan ook. We werken hiervoor samen met onze vaste partners om je volledig te ontzorgen.

Een vast aanspreekpunt

Zaakvoerder Bart komt bij je langs om de mogelijkheden te bespreken voor je nieuwe badkamer of badkamerrenovatie. Hij zorgt daarnaast voor het contact met de (lokale) onderaannemers. Jij hebt één vast aanspreekpunt waar je terecht kan voor al je vragen en wij zorgen ervoor dat alles volgens planning loopt.

Badkamer

Tijdelijke badkamer nodig?

Tijdens de totaalrenovatie van je sanitair kan je tijdelijk onze mobiele sanitaire unit gebruiken waar je je kan wassen en naar toilet kan gaan. Deze verwarmde unit is voorzien van een douche, toilet en lavabo. Een ideale tijdelijke oplossing!

Sanitaire installaties

Om warm water te kunnen voorzien heb je een systeem nodig. Bij ons kan je terecht voor het installeren van een elektrische boiler, boiler op aardgas of een zonneboiler. Ook een combiketel of geiser is mogelijk.

Coolen bespreking plannen

Offerte of meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op, we helpen je graag verder.

Contacteer ons