EPDM dakgoten zijn duurzaam gehecht voor een lange levensduur, waardoor de kans op lekken verdwijnt. Doordat de dakgoot in een houten bak ligt, wordt dit ook wel een bakgoot genoemd. EPDM dakgoten kan je toepassen bij huizen met een houten oversteek of “corniche” en moderne huizen waarbij het zadeldak kleiner is dan het huis. Een EPDM dakgoot kan je combineren met afvoerbuizen naar keuze (aluminium, koper, zink of pvc).

Waarom EPDM dakgoten beter zijn dan zinken bakgoten

Vroeg bestonden dakgoten altijd uit zink. Maar een huis leeft en kan uitzetten, waardoor naden kunnen lostrekken en er lekken ontstaan in de zinken dakgoot. Het probleem hierbij is dat je dit niet altijd door hebt. Een zinken bakgoot kan jaren lekken, maar door de houten bak zie je dit niet altijd. Pas wanneer je de lek opmerkt (na enkele jaren), is niet enkel je dakgoot versleten, maar ook het hout.

Indien het houtwerk ook aan vervanging toe is, vernieuwen we dit graag voor je in samenwerking met onze vaste schrijnwerker. Daarnaast hebben we de deskundigheid opgebouwd in de afwerking van de oversteek in trespa of aluminium. Hierdoor zal je je woning de komende jaren amper moeten onderhouden.

De voordelen van EPDM dakgoten

  • Duurzaam
  • Geen kans op lekken
  • Afwerken met afvoerbuizen naar keuze
1667975506447
Coolen bespreking plannen

Offerte of meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op, we helpen je graag verder.

Contacteer ons