Gezinnen geven het grootste deel van de energiekosten uit aan het verwarmen van hun woning. Het kiezen van de juiste verwarmingsinstallatie is daarom heel belangrijk.
Wij helpen je hier graag mee.

Bij ons kan je terecht voor je gascondensatie- en mazoutketel, het installeren van radiatoren en leggen van vloerverwarming. Gaat je keuze naar hernieuwbare energie? Dan kan je ook opteren voor een zonneboiler of warmtepomp.

Tijdens een eerste kennismakingsgesprek luisteren we naar jouw noden en wensen en zoeken we samen naar de beste oplossing voor jouw centrale verwarming.

Ventilatiesysteem laten plaatsen?

Wie vandaag bouwt of renoveert moet rekening houden met de EPB-wetgeving. Deze wetgeving bestaat onder andere uit het goed ventileren van je woning. Een goed ventilatiesysteem is hierbij essentieel.

Wij plaatsen voor jou de centrale unit en alle aan- en afvoerkanalen zodat de luchtkwaliteit van je woning of kantoor optimaal blijft.

Verwarming atag
Coolen bespreking plannen

Offerte of meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op, we helpen je graag verder.

Contacteer ons
Herstelling en onderhoud coolen

Herstelling en onderhoud

Ben je al klant? Dan kan je bij ons terecht voor herstellingen en het (twee)jaarlijkse onderhoud van je verwarmingsinstallatie.

Maak je afspraak